.png)
Ukrainian Honey Ale ;
Нефільтроване, непастеризоване;
Фруктовий з нотами імбирю; Аромат: Медовий;
3,7°;
13;
11,5%;
ALE POINT Brewery;
0,5кг;
0800 30 57 57;
СКРИПАЛЬ Ukrainian Honey Ale. Пиво верхового бродіння від «Ale Point Brewery»
Скрипаль на даху - це, по праву, один із символів Харкова. Струнка, витончена фігура у фраку, динаміка і експресія, з якою автор зобразив музиканта, поглиненого грою на скрипці, зробили цю скульптуру однією з візитних карток Нашого міста. Це символ всіх людей мистецтва -художників, артистів, музикантів - тих, хто своєю творчістю робить цей світ трохи світліше.
Саме це послужило девізом майстрам «Ale Point Brewery» при створенні нового українського медового елю «Скрипаль». Адже пивоваріння-це теж творчість!
Характеристики:
Стиль: Ukrainian Honey Ale. Пиво верхового бродіння;
Щільність: 11,5%;
Алкоголь: 3,7%;
Температура подачі: 12-15ºС;
Смак: Фруктовий з нотами імбирю;
Аромат: Медовий;
Карбонізація: висока;
Гіркота: IBU 13;
Особливі інгредієнти: Корінь імбиру і мед;
Виробник: «Ale Point Brewery", м.Харків
Приступимо до дегустації:
Наливаємо прохолодне пиво в келих. Піна не щільна середньої стійкості, колір медово-золотистий, на прозорість - бурштиновий. У першому носі відчуваємо квіткові ноти, а потім яскраво відкривається медово-імбирний акорд. Структура округла і збалансована, смак медовий, хмельова гіркота не домінує, огортаючий м'який імбирний післясмак. Легка кислотність і висока карбонізація приємно гармонують з солодкістю.
Медовий ель «Скрипаль» - це унікальне пиво, яке можна пити як в холодному вигляді, так і підігрітим (при цьому характерні медові і імбирні ноти відкриються тільки яскравіше), при цьому зігріваючий і тонізуючий ефект не поступається глінтвейну. А мед і імбир, крім того, що володіють антиоксидантним ефектом, але ще і прекрасні імуномодулятори - а це, погодьтеся, істотний плюс в епоху затяжної «коронакризи».
З якими стравами найкраще подавати Хані-ель «Скрипаль»?
По-перше, це сири - як солодкі, так і гострі, свинина в гостро-солодкому соусі, креветки в імбирному соусі, курка-гриль. Дуже добре медовий ель комбінується з закусками і нежирними стравами з овочів або птиці. Смак доповнюють багаті, ароматні пряні і смажені продукти (барбекю, курка на грилі), а також гостра свинина. Якщо потрібна швидка закуска -ідеально гострі мадярські ковбаски.
Для гурманів: Фондю з сьомги з імбирно-часниковим соусом на основі бланшированих овочів приємно гармонує зі смаком «Скрипаля».
Поради бувалого: Замовте три літри медового елю «Скрипаль», Купіть кілограм креветок і приготуйте "Гаридес саганакі" - креветки, запечені з сиром фета і в'яленими томатами - готується буквально 15 хвилин. Ваша дама оцінить і «Скрипаль» і Гаридес і Вас.
Емоції: Медовий ель «Скрипаль» піднімає настрій і позбавляє від депресії; посилює апетит; створює відчуття життєрадісності і привітності. е життєстверджуюче Пиво оптимізму, дружелюбності і комфорту.Дуж