Традиционный (Дунклес) Бок

Sep17
Традиционный (Дунклес) Бок

російською мовою

Параметри : OG: 1.064 - 1.072 | FG: 1.013 - 1.019 | ABV: 6.3 - 7.2% | & nbsp ; IBUs: 20 - 27 | SRM: 14 - 22   | CO2: 2.5 - 3.0 vol


6C.Traditional Dunkles Bock

Загальна враження:  Міцний німецький лагер, середньої щільності з солодовим букетом без солодощі в післясмак.


Аромат:  Від середнього до середньо-сильного, інтенсивний хлібно-солодовий, часто з помірною кількістю продуктів реакції Майяра і / або тостового тонів. Практично без хмелевого аромату. Може бути помітний алкоголь. Чистий табірний характер, хоча солод може давати легкий (від слабкого до відсутнього) характер темних фруктів, в Зокрема, в витриманих зразках.


Зовнішній вигляд:  Колір від світло-мідного до коричневого, часто з гарними гранатовими акцентами. Лагерірованіе дає прозорість, незважаючи на темний колір. Велика стійка вершкова пінна шапка кремового кольору.


Смак:  У складній глибокої солодового домінують Тостовий продукти реакції Майяра. Можуть бути присутніми карамельні ноти. Хмелева гіркоту, як правило, достатня лише для того, щоб підтримати солодові смаки, дозволяючи зберігатися до кінця деякої солодощі. Добре зброджуваних, що не нудотне. Чистий профіль бродіння, хоча солод може давати легкий характер темних фруктів. Хмільовий смак відсутній. Ніякого смаженого або паленого характеру.


Відчуття в роті:  Тіло від середнього до середньо-повного. Карбонізація від помірної до помірно слабкою. Може бути деяка алкогольна теплота, яка не повинна бути гарячою. Округле, без різкості або терпкості.


Коментарі:  декокционном затирання і довга варіння відіграють значну роль у розвитку смаку, так як покращують карамельні і майяровскіе аспекти солоду. Будь-яка фруктовість обумовлена ​​мюнхенським і іншими спеціальними солоду, а не дріжджовими ефірами, що розвиваються під час бродіння.


Історія:  Походить з северонемецкіх міста Айнбек, який був центром пивоваріння та популярним експортером у часи Ганзи (XIV-XVII століття). Відтворено в Мюнхені на початку XVII століття. Назва «пліч» походить від спотворення назви Айнбек в баварському діалекті і почало використовуватися тільки після того, як пиво прийшло в Мюнхен. По-німецьки  Bock  означає «козел», зображення якого часто використовується в логотипах і рекламі.


Характерні інгредієнти:  Мюнхенський і Віденський солод, іноді трішки темного смаженого солоду для кольору, без будь-яких несоложеним добавок. Використовуються континентальні європейські хмелі. Чисті німецькі табірні дріжджі.


Порівняння стилів:  Темний, з більш багатим солодовим смаком і меншою відчутною гіркотою, ніж Хеллес бік. Менше алкоголю і солодового достатку, ніж у доппельбока. Сильніші солодові смаки і більше алкоголю, ніж в мерцене. Багатшими, менш зброджуваних і менш Охмелене, ніж чеський бурштиновий лагер.


В інтернет магазині Тандем :


  • Умань Вайсбург Міцне 0,5л. (Шт.)
  • Микулин Тернові Поле світле 0,5 (шт.)


Комерційні приклади:  Aass Bock, Einbecker Ur-Bock Dunkel, Great Lakes Rockefeller Bock, Kneitinger Bock, New Glarus Uff-da Bock, Penn Brewery St. Nikolaus Bock


Джерело: Profibeer


Де купити Традиційний (Дунклес) Бок в Харкові?

В мережі магазинів пива Тандем .


Яка ціна Традиційний (Дунклес) Бок в Харкові?

Актуальну ціну дивіться на сторінці товару.



русский язык

Параметры: OG: 1.064 - 1.072 | FG: 1.013 - 1.019 | ABV: 6.3 - 7.2% | IBUs: 20 - 27 | SRM: 14 - 22 | CO2: 2.5 - 3.0 vol


6C.Traditional Dunkles Bock

Общее впечатление: Крепкий немецкий лагер, средней плотности с солодовым букетом без сладости в послевкусие.


Аромат: От среднего до средне-сильного, интенсивный хлебно-солодовый, часто с умеренным количеством продуктов реакции Майяра и/или тостовых тонов. Практически без хмелевого аромата. Может быть заметен алкоголь. Чистый лагерный характер, хотя солод может давать легкий (от слабого до отсутствующего) характер темных фруктов, в частности, в выдержанных образцах.


Внешний вид: Цвет от светло-медного до коричневого, часто с красивыми гранатовыми акцентами. Лагерирование дает прозрачность, несмотря на темный цвет. Большая стойкая сливочная пенная шапка кремового цвета.


Вкус: В сложной глубокой солодовости доминируют тостовые продукты реакции Майяра. Могут присутствовать карамельные ноты. Хмелевая горечь, как правило, достаточна только для того, чтобы поддержать солодовые вкусы, позволяя сохраняться до конца некоторой сладости. Хорошо выброженное, не приторное. Чистый профиль брожения, хотя солод может давать легкий характер темных фруктов. Хмелевой вкус отсутствует. Никакого жареного или жженого характера.


Ощущение во рту: Тело от среднего до средне-полного. Карбонизация от умеренной до умеренно слабой. Может быть некоторая алкогольная теплота, которая не должна быть жаркой. Округлое, без резкости или терпкости.


Комментарии: Декокционное затирание и долгая варка играют значительную роль в развитии вкуса, так как улучшают карамельные и майяровские аспекты солода. Любая фруктовость обусловлена мюнхенским и другими специальными солодами, а не дрожжевыми эфирами, развивающимися во время брожения.


История: Происходит из северонемецкого города Айнбек, который был центром пивоварения и популярным экспортером во времена Ганзы (XIV-XVII века). Воссоздан в Мюнхене в начале XVII века. Название «бок» произошло от искажения названия Айнбек в баварском диалекте и начало использоваться только после того, как пиво пришло в Мюнхен. По-немецки Bock означает «козел», изображение которого часто используется в логотипах и рекламе.


Характерные ингредиенты: Мюнхенский и венский солод, иногда чуточка темного жареного солода для цвета, без каких-либо несоложеных добавок. Используются континентальные европейские хмели. Чистые немецкие лагерные дрожжи.


Сравнение стилей: Темнее, с более богатым солодовым вкусом и меньшей ощутимой горечью, чем хеллес бок. Меньше алкоголя и солодового изобилия, чем у доппельбока. Более сильные солодовые вкусы и больше алкоголя, чем в мэрцене. Богаче, менее выброженный и менее охмеленный, чем чешский янтарный лагер.


В интернет магазине Тандем:


  • Умань Вайсбург Міцне 0,5л. (шт.)
  • Микулин Тернове Поле світле 0,5 (шт.)


Коммерческие примеры: Aass Bock, Einbecker Ur-Bock Dunkel, Great Lakes Rockefeller Bock, Kneitinger Bock, New Glarus Uff-da Bock, Penn Brewery St. Nikolaus Bock


Источник: Profibeer


Где купить Традиционный (Дунклес) Бок в Харькове?

В сети магазинов пива Тандем.


Какая цена Традиционный (Дунклес) Бок в Харькове?

Актуальную цену смотрите на странице товара.

Вам вже виповнилося
18 років?
Ви повинні бути повнолітнім,
щоб відвідати цей сайт.
Так Ні