Сладкий (Молочный) Стаут

Sep13
Сладкий (Молочный) Стаут

російською мовою

Параметри : OG: 1.044 - 1.060 | FG: 1.012 - 1.024 | ABV: 4 - 6% | IBUs: 20 - 40 | SRM: 30 - 40 | CO2: 2.0 - 2.7 vol


16A. Sweet Stout



Загальне враження: Чорний, солодкий, щільний стаут, в якому можуть бути ноти кави з вершками або солодкого еспресо.


Аромат:  Середній аромат смаженого зерна, іноді з кавовими і / або шоколадними нотами. Часто присутній враження вершкової солодощі. Фруктовість може бути від слабкої до помірно сильною. Діацетил від слабкого до відсутнього. Хмільний аромат від слабкого до відсутнього, з квітковими або землистими нотами.


Зовнішній вигляд:  Від дуже темно-коричневого до чорного. Може бути матовим (якщо немає, то повинен бути прозорим). Вершкова піна відтінків коричневого.


Смак:  Домінують відчуття темного смаженого зерна або солоду і / або шоколадні смаки. Хмелева гіркоту помірна. Солодкість, від середньої до сильної, врівноважує смажений характер і хмільну гіркоту, зберігається до фінішу. Фруктові ефіри від слабких до помірних. діацетил слабкий або відсутній. Баланс між темним зерном / солодом і солодкістю може варіюватися від досить солодкого до помірно сухого і кілька смаженого.


Відчуття в роті:  Від середньо-повного до повнотілої і кремового. Карбонізація від слабкої до помірної. підсилює відчуття повнотіла висока залишкова солодкість від несбражіваемих цукрів.


Коментарі:  В Англії щільність нижче, в експортних та американських продуктах - вище. Рівні залишкової солодощі, інтенсивності смаженого характеру і балансу можуть варіюватися і служити базою для різних інтерпретацій. В Англії деякі версії дуже солодкі (слабка аттенюаціі) і з невисоким вмістом алкоголю (Tennent's Sweetheart Stout - 2%), але в порівнянні з іншими зразками вони не є типовими. Ці рекомендації описують швидше більш щільні і збалансовані експортні версії, ніж слабоалкогольні солодкі, які багатьом досить важко пити.


Історія:  Англійська стиль стаута розвинувся на початку 1900-х. Історично відомий як молочний або вершковий стаут, сьогодні ця назва в Англії заборонено законом (але допустимо в інших країнах). Слово «молочний» в назві обумовлено використанням лактози, або молочного цукру, як підсолоджувача. Спочатку він продавався як тонізуючий засіб для інвалідів і матерів-годувальниць.


Характерні інгредієнти:  Солодкість більшості солодких стаутів походить від нижчого рівня гіркоти, ніж в інших Стаут, і великої частки несбражіваемих декстринів. для додаткової залишкової солодощі часто додається лактоза, несбражіваемих цукор. База - світлий солод, може використовуватися смажений ячмінь, чорний, шоколадний, карамельний солод, а також добавки - кукурудза або солодовий цукор.


Порівняння стилів:  Набагато солодший і менш гіркий, ніж інші Стаут (за винятком більш міцних тропічних стаутів). Смажений характер м'який, а не палений, як в інших Стаут. по балансу чимось схожий на вівсяні Стаут, хоча і з більшою насолодою.


В інтернет магазині Тандем :


Комерційні приклади : Mackeson's XXX Stout, Watney's Cream Stout, Farson's Lacto Stout, St. Peter's Cream Stout, Marston's Oyster Stout, Sheaf Stout, Hitachino Nest Sweet Stout (Lacto), Samuel Adams Cream Stout, Left Hand Milk Stout, Widmer Snowplow Milk Stout


Джерело: Profibeer


Де купити Солодкий (Молочний) Стаут в Харкові?

В мережі магазинів пива Тандем .


Яка ціна Солодкий (Молочний) Стаут в Харкові?

Актуальну ціну дивіться на сторінці товару.

русский язык

Параметры: OG: 1.044 - 1.060 | FG: 1.012 - 1.024 | ABV: 4 - 6% | IBUs: 20 - 40 | SRM: 30 - 40 | CO2: 2.0 - 2.7 vol


16A. Sweet Stout



Общее впечатление: Черный, сладкий, плотный стаут, в котором могут быть ноты кофе со сливками или сладкого эспрессо.


Аромат: Средний аромат жареного зерна, иногда с кофейными и/или шоколадными нотами. Часто присутствует впечатление сливочной сладости. Фруктовость может быть от слабой до умеренно сильной. Диацетил от слабого до отсутствующего. Хмелевой аромат от слабого до отсутствующего, с цветочными или землистыми нотами.


Внешний вид: От очень темно-коричневого до черного. Может быть матовым (если нет, то должен быть прозрачным). Сливочная пена оттенков коричневого.


Вкус: Доминируют ощущения темного жареного зерна или солода и/или шоколадные вкусы. Хмелевая горечь умеренная. Сладость, от средней до сильной, уравновешивает жареный характер и хмелевую горечь, сохраняется до финиша. Фруктовые эфиры от слабых до умеренных. Диацетил слабый или отсутствует. Баланс между темным зерном/солодом и сладостью может варьироваться от достаточно сладкого до умеренно сухого и несколько жареного.


Ощущение во рту: От средне-полного до полнотелого и кремового. Карбонизация от слабой до умеренной. Усиливает ощущение полнотелости высокая остаточная сладость от несбраживаемых сахаров.


Комментарии: В Англии плотность ниже, в экспортных и американских продуктах — выше. Уровни остаточной сладости, интенсивности жареного характера и баланса могут варьироваться и служить базой для различных интерпретаций. В Англии некоторые версии очень сладкие (слабая аттенюация) и с невысоким содержанием алкоголя (Tennent’s Sweetheart Stout — 2%), но в сравнении с другими образцами они не являются типичными. Эти рекомендации описывают скорее более плотные и сбалансированные экспортные версии, чем слабоалкогольные сладкие, которые многим достаточно трудно пить.


История: Английский стиль стаута развился в начале 1900-х. Исторически известен как молочный или сливочный стаут, сегодня это название в Англии запрещено законом (но допустимо в других странах). Слово «молочный» в названии обусловлено использованием лактозы, или молочного сахара, как подсластителя. Изначально он продавался как тонизирующее средство для инвалидов и кормящих матерей.


Характерные ингредиенты: Сладость большинства сладких стаутов происходит от более низкого уровня горечи, чем в других стаутах, и большой доли несбраживаемых декстринов. Для дополнительной остаточной сладости часто добавляется лактоза, несбраживаемый сахар. База — светлый солод, может использоваться жареный ячмень, черный, шоколадный, карамельный солод, а также добавки — кукуруза или солодовый сахар.


Сравнение стилей: Намного слаще и менее горький, чем другие стауты (за исключением более крепких тропических стаутов). Жареный характер мягкий, а не жженый, как в других стаутах. По балансу чем-то похож на овсяные стауты, хотя и с большей сладостью.


В интернет магазине Тандем:


Коммерческие примеры: Mackeson's XXX Stout, Watney's Cream Stout, Farson’s Lacto Stout, St. Peter’s Cream Stout, Marston’s Oyster Stout, Sheaf Stout, Hitachino Nest Sweet Stout (Lacto), Samuel Adams Cream Stout, Left Hand Milk Stout, Widmer Snowplow Milk Stout


Источник: Profibeer


Где купить Сладкий (Молочный) Стаут в Харькове?

В сети магазинов пива Тандем.


Какая цена Сладкий (Молочный) Стаут в Харькове?

Актуальную цену смотрите на странице товара.


Вам вже виповнилося
18 років?
Ви повинні бути повнолітнім,
щоб відвідати цей сайт.
Так Ні