ПИВО П'ЯНИЙ МОНАХ WITBIER ALE POINT BREWERY СВІТЛЕ ПШЕНИЧНЕ НЕФІЛЬТРОВАНЕ 4,5° 0,33Л

ПИВО П'ЯНИЙ МОНАХ WITBIER ALE POINT BREWERY СВІТЛЕ ПШЕНИЧНЕ НЕФІЛЬТРОВАНЕ 4,5° 0,33Л
Смак :

Освіжаючий, апельсиново-пшеничний смак

Міцність :

4,5°

Гіркота IBU :

13.5

Густина :

12%

Виробник :

AIE POINT Brewery

Ціна за :

шт

Телефон гарячої лінії :

0800-30-57-57

24.00 грн.

«П'яний монах» - witbier (бельгійський пшеничний ель) верхового бродіння виробництва «Ale Point». 
Історія: 
Основна легенда свідчить, що пиво отримало цю назву завдяки ченцю, який жив в Бельгії приблизно в 12 столітті. У цей час майже всі монахи варили і пили пиво, і наш монах не був винятком. А легенда свідчить про те, що монах хотів володіти особливим рецептом пива і для цього він звернувся до вищих сил. В обмін на рецепт він продав душу. Після цього він до кінця своїх днів ходив веселим і п'яним, від чого його і прозвали «П'яним монахом»
 Witbier - Це традиційний бельгійський ель - «Бельгійське біле пиво» - на основі ячмінного солоду і не соложеної (НЕ пророщеної) пшениці з додаванням цитрусової цедри і коріандру. Спочатку даний сорт варився тільки в бельгійських монастирях. Сьогодні він відомий як Хугарден. Саме цей стиль пива взяли за основу майстри Ale Point Brewery, коли варили свій новий пшеничний ель «П'яний Монах» - адже саме таке пиво бельгійські ченці і пили за старих часів. 
Таблиця характеристик:
•    Стиль: witbier (бельгійський пшеничний ель) верхового бродіння;
•     Щільність: 0,12; 
•    Алкоголь: 4,5%; 
•    Температура подачі: 12-15ºС; 
•    Смак: освіжаючий, апельсиново-пшеничний; 
•    Аромат: Легкий цитрусовий з нотками коріандру; 
•    Карбонізація: Середня; 
•    Гіркота: IBU 14; 
•    Особливі інгредієнти: Коріандр, ромашка; 
•    Виробник: - "Ale Point Brewery", м.Харків;

Приступимо до дегустації: 

Наливаємо пиво в келих не сильно охолодженим -так яскравіше проявляться його особливості. В першому носі відчуваємо легкі цитрусові і фруктові ноти, над якими домінують пряні нотки спецій. В келиху утворюється щільна стійка піна. Колір світлий, злегка жовтий, з невеликою дріжджовою мутністю. Хмелева гіркоту не виражена. Смак м'який, свіжий апельсиново-пшеничний. П'ється дуже легко, залишаючи на язиці кремовий післясмак. 

З чим вживати цей чудовий пшеничний ель? 

«П'яний монах» п'ють за обідом, напій відмінно поєднується з будь-якими морепродуктами (особливо гарні з цим пивом креветки), салатами, сиром і шинкою. 

Для гурманів: спробуйте овочевий салат з шинкою і сиром фета. В поєднанні зі свіжим смаком нашого пшеничного елю вийде прекрасна легка вечеря. 

Поради бувалого: Про що мова! Пару кілограм креветок, три літри «П'яного Монаха» від «Ale Point» - і, боюся, що замало буде. 

Спробуйте наш ель і будете в гармонії з собою! "П'яний Монах" заспокоює, сприяє розслабленню, врівноважує, допомагає впоратись зі своїми емоціями. 

Ви зможете навчитися керувати своїми емоціями, отримати необхідну незворушність. Гіперактивність скоротиться, не досягатиме катастрофічних масштабів. Через якийсь час ви зможете повністю контролювати свій темперамент і дії. Вплив П'яного Монаха на людину покращує концентрацію уваги. 
У нашого пива "П'яний Монах" є ще одна якість, воно наповнює сердечним теплом, якого іноді не вистачає в житті. Коли ти вип'єш келих "П'яного Монаха" ти наповнишся спокоєм, теплом і знайдеш таку необхідну для себе гармонію. 

Купити в Харкові з доставкою або за попереднім замовленням 

Їжа до пива: Сир Фетта, Креветки.
 

 

 

Доставка
Самовывоз
Оплата
Рекомендуемые товары
Отзывы о товаре

Оставить отзыв

   
Просмотренные товары
Вам вже виповнилося
18 років?
Ви повинні бути повнолітнім,
щоб відвідати цей сайт.
Так Ні