ПИВО COCONUT SPECIAL IMPERIAL STOUT ALE POINT BREWERY ТЕМНЕ НЕФІЛЬТРОВАНЕ 9,5° 0,33Л

ПИВО COCONUT SPECIAL IMPERIAL STOUT ALE POINT BREWERY ТЕМНЕ НЕФІЛЬТРОВАНЕ 9,5° 0,33Л
Стиль :

Special Imperial Stout

Вид :

Нефільтроване, непастеризоване

Смак :

Шоколадного чизкейка з кокосовими нотками. Аромат ванілі і кокоса.

Міцність :

9,5°

Гіркота IBU :

50

Густина :

23%

Виробник :

Ale Point Brewery

Ціна за :

0,33 л

Телефон гарячої лінії :

0800305757

45.00 грн.

У сучасному крафтовому пивоварінні одним з найпопулярніших прикметників є імперський. Незалежно від того, приєднаний  (імперський) до хмільного IPA, освіжаючого Пілснеру або солодового Червоного Елю, пиво стає м'язистим, а на кришці пляшки видніється додатковий алкоголь і аромат. Чим більше - тим краще, здається, має на увазі Імперський Ель. Цей настрій, відзеркалений в списках кращих сортів пива, які часто непропорційно оцінюються у порівнянні зі звичайним пивом. Перші справжні імперські Стаут приписуються Anchor Brewery, яка була заснована в лондонському Саутуарку в 1616 році і потім працювала кілька століть, багато разів змінюючи власників. 1729 року пивоварню придбав якийсь Ральф Трейл, і вона стала відома як Thrale's Anchor Brewery, яка, ймовірно, і стала колискою першого російського імперського стаута. Їх продукт став ще більш відомим після того, як Barclay, Perkins & Co купили пивоварню у вдови Трейла в 1781 році.
До тих пір, поки виробництво не припинилося в 1993 році, пивоварня продовжувала випускати так званий Courage Russian Imperial Stout. На щастя, британський пивовар Wells & Young's відродив бренд в 2011 році.
З моменту народження Російського Імперського Стаута або просто Імперського Стаута (хоча деякі можуть сказати інакше, для мене вони - одне й те саме), стиль пережив зоряний зліт і падіння. Коли двадцяте століття почало наближатися до кінця, Імперський Стаут став більше історією, і був віднесений до підручників. Але в 1980-х роках в Yakima Brewing and Malting Co піонер пивоваріння Pacific Northwest Берт Грант розробив Імперський Стаут, який привів поціновувачів пива до екстазу. Хоча темний напій схилив чашу терезів при порівняно невеликому 6-відсотковому ABU, значна гіркота допомогла створити шаблон для Імперського Стаута в американському стилі, одного з характерних особливостей руху екстремального пива. Сьогоднішній Імперський Стаут - повністю американське творіння. Це твір мистецтва, темне, як місячне затемнення, і частіше за все він пропонує дворазовий вибух аромату. Щоб доповнити і збалансувати смажені акценти, шоколадні аромати і ABU, які часто плавають над 10-відсотковою стелею, в Стаут почали додавати різні нестандартні інгредієнти. Взято з https://chefriecraft.com.ua/
Кокос - це саме та родзинка нашого стаута, яка розриває шаблон сприйняття і розширює межі смаків. Коли настає зимовий сезон, Імперський Стаут - це стрижень в лінійках пивоварених заводів, і вибрати тільки один за смаком майже неможливо. І тут наш кокосовий стаут з лінійки Marginal 2021 як можна до речі. Адже немає меж нових смаків і сміливих експериментів.
Характеристика:
• Стиль: Special Imperial Stout;
• Щільність: 23%;
• Алкоголь: 9,5%;
• Температура подачі: 12-15 ° С;
• Колір: Чорний, смоляний;
• Смак: Шоколадного чизкейка з кокосовими нотками;
• Аромат: Ванілі і кокоса;
• Карбонізація: Середня;
• Гіркота: IBU 50.

Stout не п'ють сильно холодним. Цей напій подають охолодженим до 12-15 ºС. Наливаємо пиво в келих: колір темний, практично чорний, непрозорий, смолистий. Піна велика, щільна і стійка. В ароматі одразу ж яскравий кокос і ваніль. Смак: шоколадний чізкейк з кокосовими нотками. Текстура пива сбалансована, повнотіла. Середня карбонізація з інтенсивною алкогольною теплотою в післясмаку чудово доповнює картину смаку.
Загальне враження: Special Imperial Stout «Сoconut» - дуже темний, міцний, по-літньому теплий, ароматний, збалансований стаут.
З чим же краще подавати це пиво? Є сенс спробувати з солодким птахом, особливо з карамелізованою скоринкою: куркою, індичкою, качкою та гусаком. Говорячи про десерти, ми рекомендуємо якомога більше.

З чим же краще подавати це пиво? Є сенс спробувати з солодкою птахом, особливо з карамелізованою скоринкою: куркою, індичкою, качкою та гусаком. Говорячи про десерти, ми рекомендуємо якомога більш м'який смак - легкі Брауні, шоколадні бісквіти, пудинги і навіть тирамісу.
Для гурманів: Хто ж відмовиться від солоденького? Будь-який сніданок, обід або вечеря закінчується десертом, тому легкий шоколадний кекс і вівсяне печиво добре ляжуть на солодкуватий кокосовий стаут. Кокосовий стаут може стати ідеальним доповненням до раціону ласунів: класичний карамельний десерт, крем-брюле, пана кота. Ну і зрозуміло, кокосовий стаут самодостатній і їм можна насолоджуватися без будь-якої їжі. Пийте гарне пиво і смачно харчуйтеся!
 

Доставка
Самовывоз
Оплата
Рекомендуемые товары
Отзывы о товаре

Оставить отзыв

   
Просмотренные товары
Вам вже виповнилося
18 років?
Ви повинні бути повнолітнім,
щоб відвідати цей сайт.
Так Ні